“Motorrijders On Tour” samen voor Kom op tegen Kanker

BMW Motorrad & BMW Motorclub Vlaanderen organiseren samen voor "Kom op tegen Kanker" de actie "Motorrijders On Tour".

Zondag 26 april wordt voor Kom op tegen Kanker de allereerste ‘Tandem’ georganiseerd: www.tandemtegenkanker.be. De ‘Tandem’ is een nieuwe campagne van Kom op tegen Kanker, waarbij clubs of andere groeperingen met elkaar of naar elkaar toe in beweging komen. Elk team verzamelt zoveel mogelijk deelnemers. Hun gezamenlijke activiteit sluiten ze af met een feest, een quiz, een optreden of wat ze maar kunnen bedenken.

Op 26 April zijn er verschillende motorritten in het teken van de ‘Tandem’.  Het vertrek van deze ritten gebeurt bij de lokale BMW Motorrad dealer, die voor de gelegenheid op zondag zijn zaak opent en de motorrijders een hartelijk welkom biedt. Daarna worden de deelnemers uitgenodigd om aan een toerrit deel te nemen. Deze ritten hebben steeds als aankomst de Grote Markt van Sint-Niklaas, maar ondanks het verschil in afstand tussen de verschillende BMW dealers en Sint-Niklaas is de rijtijd zo uitgekiend dat de aankomst in Sint-Niklaas ongeveer op hetzelfde uur plaats vindt. Elke deelnemer betaalt een bescheiden bijdrage, die integraal naar Kom op tegen Kanker gaat. 

Hoe kan je deelnemen?

Je kiest één van de deelnemende vertrekpunten uit. Je bent welkom met elk type en merk motorfiets!

Tussen 10.00 en 12:00 kan je je daar registreren en krijg je je roadbook mee. Je kiest ervoor om alleen te rijden, met vrienden, of met de begeleiding die om 12:00 vertrekt.

Jouw bijdrage in de deelname  is  € 5 per persoon. Daarvoor krijg je bij de aankomst in Sint Niklaas ook toegang tot de bewaakte parking – het zgn. Parc Fermé –  en een klein welkomstpakket. Elk vertrekpunt heeft een eigen, specifieke route van circa 2 uur die jou via mooie motorwegen naar Sint-Niklaas brengt. Aankomst is gepland tussen 12:00 en 14:00 uur.

Wat mag je in Sint-Niklaas verwachten?

Bovenop de gebruikelijke kameraadschappelijke sfeer van een motortreffen, zorgt de stad Sint-Niklaas voor de ontvangst. Er worden BV’s verwacht die de cheques van bedrijven in ontvangst nemen. Neem een kijkje op www.bmw-mc-vl.be om het bijgewerkt programma te ontdekken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s